Actualitate

Cel mai mare portar, Helmut Duckadam e la pământ. Fratele său s-a spânzurat. Care a fost motivul

Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam, e transfigurat de durere. Fratele său s-a spânzurat.

La o asemenea nenorocire nu s-ar fi gândit niciodată. Helmut Duckadam e distrus. Fratele lui s-a spânzurat în propria casă.

Cel mai mare portar, Helmut Duckadam e la pământ. Fratele său s-a spânzurat. Care a fost motivul

Duminică, 16 mai 2021, în familia marelui Helmut Duckadam  a avut loc o dramă fără margini. Fratele fostului portar, care locuia singur în localitatea Șagu, din județul Arad, s-a spânzurat în propria casă. Acesta a fost găsit de vecini, care au cerut imediat ajutor. Pompierii au venit în cel mai scurt timp dar, din nefericire, nu au avut ce să mai facă.

” Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale.

Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au spus Pompierii Voluntari din Șagu, județul Arad.

Helmut Duckadam suferă de ischemie

Nici Helmut nu mai este în acest om bărbatul puternic care a fost odată. Acesta a avut mari probleme de sănătate în 2012, când se afla pe litoral, în concediu. Sportivul a avut dureri puternice de inimă și a ajuns de urgență la secția de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Aici i s-a descoperit că avea o ischemie de braț, adică un un cheag de sânge îi bloca o arteră. Fostul portar a fost operat pe loc, însă afecțiunea se pare că persistă.