Actualitate

Cel mai celebru manechin, Alina Pușcău, se căsătorește. A fost iubita lui Vin Diesel

 A avut relații cu cei mai celebri bărbați, dar niciodată nu a vrut să meargă mai departe. Acum, Alina Pușcău se căsătorește.

Adorată de cei mai cunoscuți bărbați din lume, Alina Pușcău și-a găsit iubirea și se căsătorește.

Cel mai celebru manechin, Alina Pușcău, se căsătorește. A fost iubita lui Vin Diesel

E stabilită de 25 de ani în America și a fost iubita celebrului Vin Diesel. E prietenă de suflet cu Leonardo di Caprio, iar Jay Z a învățat-o să joace biliard. Cel mai celebru manechin al românilor, Alina Pușcău face acum pasul cel mare. Ajunsă la 39 de ani, aceasta a anunțat că anul acesta se va căsători, pentru că acum și-a găsit alesul.

Cine este acesta însă, frumoasa Alina nu a vrut spună absolut nimic. Singurul lucru care a dezvăluit aceasta a fost că cel care i-a furat inima nu este român care, spune bruneta, este un băiat extraordinar. „Mă căsătoresc anul ăsta. Nu pot să spun (cine este). Nu este român”, a spus Alina Pușcău.

Viitorul soț este mai în vârstă decât ea

Totodată, Alina Pușcău a mărturisit că acest bărbat este mai mare decât ea și a cerut-o de soție de nenumărate ori până acum. Dar doar acum a hotărât că e momentul în care să spună da. În plus, Alina a vrut să țină totul secret și nici măcar mamei, care îi e bună prietenă, nu i-a spus absolut nimic.  „Nu i-am spus lui mama. Sunt foarte private. (…) Este în șoc mama, pentru că niciodată nu am vorbit cu prietenii, nimic.

Ziceam: „Mama eu nu vreau să mă căsătoresc…nu sunt pregătită”, a declarat vedeta. Un lucru care i-a mai scăpat brunetei este că va avea o rochie de mireasă ca în povești, care urmează să fie făcută de celebrul Ralph Lauren. Cu ceva timp în urmă, Alina Pușcău a declarat că marea ei dragoste a fost regizorul Ratner, cunoscutul pr0ducător al serialului Prison Break, cu care a avut o relaţie de cinci ani.

 

Tags