Actualitate

Cea mai tristă veste! Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Au anunțat cu surle și trâmbițe că se căsătoresc, iar acum Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit.

Afaceristul a fost cel care a dat anunțul, la Antena Stars. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit.

Cea mai tristă veste! Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Și-au spus adio. Oare pentru totdeauna sau după câteva zile se vor împăca din nou? Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai sunt împreună. Afaceristul a dat vestea în direct la Antena Stars și spune că vrea să rămână doar cu amintiri frumoase. Gabi spune că cei doi au picat de comun acord asupra despărțirii și vrea să nu aibă nici un fel de discuții pe această temă.

“Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație.

Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău, în direct la Antena Stars.

A avut doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi

Afaceristul i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a spus că este un bărbat singur și nu are nici un fel de obligații și vrea să se gândească doar la cei mici. ”Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație.

Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a mai declarat Gabi.