Actualitate

Cea mai tânără persoană din România care a murit de coronavirus

În Sibiu a avut loc decesul unui bărbat în vârstă de doar 27 de ani. Omul suferea de Covid-19.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Autoritățile fac tot posibilul pentru a depăși această perioada critică. Oamenii sunt panicați, iar cadrele medicale fac cu greu față situației. Bilanțul cazurilor la nivel național e tot mai îngrijorător.

Cea mai tânără victima a virusului

Bărbatul din Sibiu avea doar 27 de ani și a pierdut bătălia cu Covid-19. El a fost găsit decedat în apartamentul sau. Apropiații lui s-au gândit că ceva nu e în regulă, după ce aceștia nu au reușit să ia legătura cu el timp de o săptămâna.

Advertisment

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu a făcut o declarație referitoare la această tragedie. Elena Werlter a explicat că ISU Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe stradă Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon.

Advertisment

Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Nimeni nu știe deocamdată cum s-a infectat bărbatul, el nefiind recent în străinătate. După această tragedie, autoritățile au făcut un anunț îngrijorător. Ele au declarat că omul nu suferea de alte afecțiuni.

Familia bărbatului contrazice autoritățile

Rudele bărbatului nu sunt de acord însă cu scenariul oamenilor legii. Acestea neagă că tânărul ar fi murit pe 30 martie, așa cum susțin autoritățile. Tatăl victimei spune că a vorbit cu el luni.

Familia tânărului a declarat că victima a avut și anul trecut afecțiuni pulmonare. Acesta ar fi chemat chiar și ambulanță în dată de 24 martie, după ce starea sa s-ar fi agravat.

Evoluția coronavirusului e în continuare una alarmantă. Bilanțul morților din România a ajuns la 141. Până sâmbătă, au fost confirmate 3 613 cazuri de infectare cu Covid-19. De vineri până sâmbătă au fost înregistrate 430 de cazuri noi.

Astfel, autoritățile încearcă să ia toate măsurile necesare pentru depășirea situației. Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea prelungirii stării de urgență. Acesta spune că la cum se prezintă situația, cel mai probabil se va lua această măsură.

Advertisment
Advertisment