Actualitate

Cea mai mare dramă trăită de marea cântăreață Mirabela Dauer. A fost bătută cu fierul de călcat

Este cea mai mare dramă a celebrei cântărețe Mirabela Dauer. Aceasta a fost bătută cu fierul de călcat și nu poate uita nici acum acest lucru.

Chiar dacă ești vedetă nu înseamnă că nu ai parte de violență fizică. Prin ce a trecut Mirabela Dauer. A fost bătută cu fierul de călcat.

Cea mai mare dramă trăită de marea cântăreață Mirabela Dauer. A fost bătută cu fierul de călcat

Cu mulți ani în urmă, Mirabela Dauer a suferit abuzuri îngrozitoare și chiar a fost la un pas de moarte. Cântăreața a mărturisit cu lacrimi în ochi nenorocirea prin care a trecut când s-a căsătorit cu cel de-al doilea soț, Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Vedeta a spus că acesta s-a comportat cu ea în modul cel mai crunt, chiar și după ce a născut.

„Pe Doru Traian Popovici l-am cunoscut în Televiziune. Opt luni de zile m-a ţinut aşa: «Guarda che luna, guarda che mare». Aşa m-a cucerit, pentru că eu sunt o romantică incurabilă. Pentru mine, viaţa sexuală nu a fost niciodată importantă, îmi place să fiu mângâiată, să mi se recite versuri. Popovici era un băiat foarte intelgent. Am ţinut mult la el. Chiar l-am iubit, de aceea am făcut un copil cu el. Toţi prietenii mei au fost împotriva acestei căsătorii, mai ales cei din TVR, care îl cunoşteau bine. Tudor Vornicu n-a mai vorbit cu mine doi ani. Dar mie nu mi-a păsat atunci“, a mărturisit Mirabela Dauer.

Mi-a secat laptele din cauza atâtor bătăi

Dar Mirabela spune că Iadul s-a dezlănțuit la doar săptămâni de la căsătorie, când bărbatul și-a dat arama pe față. „După doar două săptămâni de la oficializarea relaţiei, mi-am dat seama că am greşit crunt măritându-mă cu el. Au început bătăile. Popovici bea din cale-afară de mult. După ce am rămas însărcinată, mi-am zis că, poate, după naşterea copilului se va schimba. S-a bucurat grozav când a aflat că va fi tată. Rărise semnificativ şi bătăile. Însă după ce am născut şi m-am întors acasă, bătăile au reînceput mai rău ca înainte. N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi“, a spus cântăreaţa în cartea biografică „Pe drumul vieţii“. Mirbela Dauer a năcut în martie 1977 un băiat, Alexandru.

 

Tags