Actualitate

Șoc în lumea miliardarilor. De ce divorțează Bill Gates. Cum se va împărți averea

După 27 de ani, Bill Gates și soția sa, Melinda, vor merge de acum pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de soția sa.

Nimeni, niciodată, nu s-ar fi gândit la așa ceva. Soția lui Bill Gates a dat vestea incredibilă. Divorțează de miliardar.

Șoc în lumea miliardarilor. De ce divorțează Bill Gates. Cum se va împărți averea

Al doilea cel mai bogat om al lumii, Bill Gates, are mari probleme în familie. Miliardarul divorțează după ce a stat alături de soția sa nu mai puțin de 27 de ani. Vestea cu totul incredibilă a fost dată de soția sa acestuia, care a făcut o postare pe contul său de socializare.

Cerem intimitate pentru familia noastră

„După o mulțime de gânduri și multă muncă la relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care lucrează peste tot în lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă vieți sănătoase și productive.

Continuăm să împărtășim aceeași  credință în această misiune și ne vom continua munca împreună la fundație, dar nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre. Cerem intimitate pentru familia noastră în timp ce începem să navigăm în această nouă viață”, a spus Melinda. În august anul trecut, averea lui Bill Gates fusese estimată la peste 113 miliarde de dolari. Asta înseamnă că este al doilea om bogat din lume, fiind detronat doar de fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Nu va spune niciodată despre secretele vaccinurilor

Cu puțin timp în urmă, Bill Gates a fost întrebat despre secretele care se ascund în spatele vaccinurilor împotriva coronavirusului. Miliardarul a spus că acest lucru nu se va afla niciodată. „Ei bine, există un număr limitat de fabrici de vaccinuri în lume iar oamenii sunt foarte serioși în ceea ce privește siguranța vaccinurilor. Deci, mutarea producției unui vaccin, să zicem, dintr-o fabrică precum Johnson & Johnson, într-o fabrică din India este posibilă doar din cauza granturilor și a expertizei noastre. Altfel acest lucru ar fi imposibil”, a spus Gates.