Actualitate

Cea mai bună veste în showbizz! Andreea Ibacka e din nou însărcinată

Cei care îi iubesc pe Cabral Andreea Ibacka sunt astăzi în culmea fericirii. Blonda e din nou însărcinată.

Cabral va fi tată pentru a doua oară. Andreea Ibacka e însărcinată. Fanii celor doi sunt în delir.

Cea mai bună veste în showbizz! Andreea Ibacka e din nou însărcinată

Ziua de 20 mai 2021 va fi, cu siguranță una care nu va fi niciodată uitată. Este momentul în care Cabral le-a dat românilor o veste incredibilă. El și iubita sa soție, Andreea Ibacka vor fi din nou părinți. Prezentatorul a postat pe contul său de socializare o fotografie simpatică, la care a adăugat și un comentariu plin de umor.”Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, a spus Cabral în postarea sa.

Nici Andreea nu a stat mult pe gânduri și a distribuit aceeași fotografie. ”#family #love @cabralibacka @namikoibacka #home #baby”, a spus soția lui Cabral. Printre cei care au sărit imediat cu urările au fost Pavel Bartoș, Ilinca Vandici, Adela Popescu și Giulia Anghelescu.

Cum a cucerit-o pe frumoasa actriță

Cei doi parteneri de viață se iubesc ca în prima zi, iar cu ceva timp în urmă vedeta ProTV a explicat și care a fost momentul în care s-a îndrăgostit nebunește de Andreea.”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine.

Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a declarat Cabral pentru viva.ro. Cabral mai are o fetiță din prima căsătorie, iar împreună cu Andreea încă o fetiță născută în 2018. Andreea Ibacka poate fi văzută în fiecare joi în serialul „Adela” de la Antena 1, unde o interpretează pe Mona Andronic, soția magnatului cu același nume.