Actualitate

Ce va spune oare Pepe? Raluca Pastramă e din nou îndrăgostită?

Se pare că a trecut rapid peste trauma divorțului. Sursele spun că Raluca Pastramă e din nou îndrăgostită.

A fost surprinsă cu un buchet imens de trandafiri roșii. Se aude pe la colțuri că fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă e din nou îndrăgostită.

Ce va spune oare Pepe? Raluca Pastramă e din nou îndrăgostită?

Raluca Pastramă e din ce în ce mai bine. Aceasta a uitat de momentele grele ale divorțului de Pepe și merge înainte. Recent, aceasta a pus pe instagram o fotografie superbă în care ține în brațe un buchet imens de trandafiri roșii. De la cine să fie florile? Deocamdată rămâne un mister, însă Raluca a scris câteva cuvinte în care spune că este extrem de fericită. Internauții au ajuns rapid la concluzia că vedeta e îndrăgostită. „Când ești răsfățata familiei. Bunny gift”, a spus Raluca Pastramă în dreptul imaginii. Pe de altă parte, ținând cont de faptul că e foarte atașată de fratele ei, Bombo, e posibil să fie de la el. Rămâne de văzut cine este bărbatul care a făcut un asemenea gest pentru Raluca Pastramă.

Pepe poartă și acum verigheta

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat în surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi nu au dat vreun semn că ar avea probleme în căsnicie.  Se pare însă că în perioada pandemiei cei doi au realizat că nu au puncte comune în viață și au hotărât să meargă fiecare pe drumul său. Surprinzător însă, Pepe mai poartă și acum verigheta, iar Raluca a dorit să-și păstreze numele luat după căsătorie. Chiar dacă la început a fost hotărât să termine cu căsnicia, sursele spun că artistul nu ar exclude să se împace cu mama fetițelor sale. Încurcate sunt căile iubirii…