Actualitate

Ce va mânca Liviu Dragnea de Paște

Chiar dacă este în spatele gratiilor, nici Liviu Dragnea nu va duce lipsă de preparatele specifice sărbătorilor de Paști. Ce va fi pe masa fostului pesedist.

Atât Liviu Dragnea cât și Radu Mazăre se vor bucura de toate preparatele tradiționale de Paște, chiar dacă se află în spatele gratiilor. Ce meniu va avea fostul om politic.

Ce va mânca Liviu Dragnea de Paște

Sărbătorile pascale îi va aduce lui Liviu Dragnea nu doar speranța spre mai bine, dar și bucate alese pe masă. În prima zi de Paște, toți deținuții vor mânca la micul dejun ceai, brânză și mezeluri. Potrivit ANP, la masa de prânz, vor avea pe masă fiecare un ou roșu, dar și ceapă verde, ridichi și drob, plus ciorbă de miel, porc, vită sau pui în funcție de religie și regim. Pentru felul doi, e vorba de piure de cartofi cu friptură de porc, vită, miel sau pui. Nici desertul nu va fi uitat, pentru că deținuții vor primi 200 g cozonac de persoană și o băutură răcoritoare. Și cina va fi bogată, constând în pilaf cu porc, vită, miel sau pui.

Meniu festiv și pentru a doua zi de Paște

Și meniul festiv ca continua și în a doua zi de Paște. Prânzul va fi aproape ca cel din prima zi, cu un singur amendament. În loc de friptură vor avea la masă iahnie de fasole cu cârnați. Seara, meniul constă în paste cu brânză. În acest an, toți deținuții vor primi vizite, și pachet de acasă. Chiar dacă Liviu Dragnea a așteptat cu sufletul la gură eliberarea condiționată, acest lucru nu a fost posibil. Pentru că judecătorii au decis că ”nu și-au format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare”.