Actualitate

Ce surpriză i-a făcut iubitului său fiica Andreei Esca

Mario Fresh a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitului său fiica Andreei Esca.

21 de ani este o vârstă la care poți face tot ce visezi. A fost ziua lui Mario Fresh. Ce surpriză i-a făcut iubitului său fiica Andreei Esca.

Ce surpriză i-a făcut iubitului său fiica Andreei Esca

Fericită că iubitul său a împlinit vârsta de 21 de ani, fiica Andreei Esca i-a făcut acestuia o surpriză inedită. A publicat mai multe fotografii în care îi spune cântărețului cât de mult îl iubește și ce înseamnă pentru ea. „La mulți ani, persoanei mele preferate! Te iubesc până la lună și înapoi, puiule!”, a scris Alexia, pe Instagram.

Petrecerea a ținut toată noaptea

De asemenea, Alexia i-a pregătit lui Mario și pe petrecere pe cinste. Invitații au mâncat un tort extraordinary și s-au stropit cu șampanie atunci când acesta a fost adus. Frumoasa petrecere a ținut toată noaptea. Bineînțeles, Mario i-a întors iubitei sale declarațiile de dragoste pe contul său de socializare. De asemenea, artistul le-a mulțumit tuturor pentru urări: Vă mulțumesc frumos pentru urările voastre! Mi-ați făcut cea mai frumoasă zi! Vă iubește Freshu!” .

Mario și Alexia sunt împreună din 2016

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh sunt împreună din 2016.  Acesta este originar din Iași și a devenit unul dintre cei mai populari artiști din România fiind susținut de mentorul său, Alex Velea. Mario a început să cânte de la vârsta de cinci ani și la șase ani a obținut premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor.

Mai târziu, în 2009 a ieșit pe locul al doilea la aceleași festivaluri. În 2011 însă a ajuns în semifinală la „Românii au talent”. Prima piesă lansată de micul artist a fost „N-ai școală…e nasol!”, în colaborare cu HaHaHa Production, featuring Boier Bibescu. Dar melodia cu care i-a adus celebritatea a fost cea lansată în 2014 alături de Alex Velea, „Am rămas cu gândul la tine!”.