Actualitateinfo

Ce sume imense primesc jurații de la emisiunea Românii au talent

Jurații emisiunii Românii au talent au de ce să fie bucuroși. După un sezon, se întorc acasă cu buzunarele pline.

Fac față cu brio, dar sunt extrem de bine plătiți pentru prestația lor. Ce sume primesc jurații de la Românii au talent.

Ce sume imense primesc jurații de la emisiunea Românii au talent

Ce sume iau Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu? Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. Sursele spun că cel mai bine plătită dintre toți este Alexandra Dinu, care ar fi acceptat cu mare greutate să fie jurat al emisiunii. Drept urmare, se aude prin târg că aceasta ar încasa 60.000 de euro. Ce-i drept, aceasta are o firmă de impresariat care se ocupă de imaginea ei. O sumă fabuloasă se spune că ar încasa și Florin Călinescu, adică 50.000 de euro.

Cât încasează Smiley

Din nefericire, Smiley a fost nevoit să-i ia locul lui Andi Moisescu, după ce acesta s-a îmbolnăvit. Dar Andi a rămas să jurizeze de acasă, însă nu mai este plătit. Astfel, salariul lui Smiley ca prezentator al emisiunii ar fi de 10.000 de euro pe lună. Adică 40.000 de euro, pentru că lucrează patru luni cu tot cu preselecții. Aceeași bani pe care îi ia Smiley se crede că îi încasează și Pavel Bartoș.

În ceea ce o privește pe Andra, sursele spun că aceasta ar primi un venit consistent, însă nu se ridică la nivelul colegilor săi de jurizare. E vorba de 12000 de euro, bani care se aude în târg că au fost negociați cu mai marii de la ProTV, chiar de soțul său, Cătălin Măruță. Dar și salariul lui Măruță e demn de luat în seamă, acesta venind acasă lunar cu 15000 de euro. „Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, a mărturisit Andra.