Actualitateinfo

Ce sumă incredibilă primește chef Sorin Bontea la emisiunea Chefi la cuțite

Face o echipă imbatabilă alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Ce sumă uriașă primește chef Sorin Bontea.

E iubit de toată lumea și apreciat pentru talentul său în bucătărie. Acum s-a aflat ce sumă primește chef Sorin Bontea la emisiunea Chefi la cuțite.

Ce sumă incredibilă primește chef Sorin Bontea la emisiunea Chefi la cuțite

Toți cei trei chefi care fac istorie la emisiunea Chefi la cuțite sunt plătiți regește la Antena 1. S-a aflat însă cu câți bani pleacă acasă faimosul chef Sorin Bontea. Sursele spun că acesta ar lua mai mulți bani decât ceilalți doi prieteni. Potrivit impact.ro, acesta se pare că ar încasa suma de 10.000 de euro. Motivul? Se află în topul celor cinci mai buni bucătari pe care îi are România.

Campion la numărul de sezoane câștigate

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape trei luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucătărie, numărându-se în topul celor mai buni cinci bucătari din România”, au dezvăluit surse pentru Impact.ro.

În altă ordine de idei același bucătar este totodată și pe primul loc în topul celor mai multe sezoane câștigate. Pe de altă parte, chef Sorin Bontea are și o pasiune pe care puțini o cunosc. E înnebunit după chitara electrică. De altfel, acesta a postat pe pagina sa de instagram un videoclip în care apare cântând.

„La a 40-a încercare de înregistrare. Degetele le am varză, nu mai pot. Poate îmi iese de data asta, cine știe. Nu mă las, nu mă las. Cât de cât acolo”, a spus Sorin Bontea pentru prietenii săi. Iar fanii au sărit imediat cu felicitările.

„Tennesse Whiskey/ Bravo Chef. Felicitari”, „Hai, Sorine, că ai de muncă”, „La cât de complexă este melodia, interpretarea este foarte bună!”, „Bravo, ești într-o continuă evoluție!”, „Sună chiar bine, faci progrese”, „My fav chef!!”, au spus aceștia.