Actualitate

Ce secret mare ascunde Gina Pistol. S-a aflat cu ce bărbat a trăit. De ce nu recunoaște?

Dacă până acum au fost doar zvonuri, s-a aflat că Gina Pistol a avut o relație cu fotbalistul Ciprian Marica. Blonda lui Smiley nu a recunoscut însă niciodată.

Toată presa a scris de relația lui Ciprian Marica cu Gina Pistol, însă nici unul dintre ei nu a recunoscut. Numai că acum s-a aflat că Gina a stat o perioadă în Germania.

Ce secret mare ascunde Gina Pistol. S-a aflat cu ce bărbat a trăit. De ce nu recunoaște?

Chiar dacă niciodată nu a spus un cuvânt despre relația ei cu Ciprian Marica, toată presa a scris că Gina Pistol i-a fost iubită. Mai mult, aceasta a stat în Germania la fotbalist timp de câteva luni. Până acum însă nimeni nu a dat peste vreo fotografie a celor doi în care să fie împreună. Sursele spun că aceasta a plecat în Germania în perioada în care era cuplată cu Nicola, dar erau… puțin certați. S-a speculat în acea perioadă că cel care nu a vrut să se știe a fost chiar Marica. Care să fie motivul? El a ținut dintotdeauna la imaginea lui de sportiv profesionist, dar Ginuța era o bombă sexy. Drept urmare, nu i-ar fi căzut bine să afle cineva cine e iubita lui.

Relația lor a fost confirmată și de Cristi Brancu pe blogul său

”Se pare că Marica este hotarât sa o țină pe Gina cât mai aproape de el, în Germania. Așa că îi cumpără constant bilete de avion pentru ca fostul iepuraș Playboy să facă naveta București-Stuttgart”, au scris ziarele la acea vreme. Se pare însă că Ginei nu i-a mai convenit, așa că s-a reîntors în România. ”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, a scris și Cristi Brancu pe blogul lui.

Gina nu a recunoscut niciodată

La câțiva ani de la acest eveniment, când Gina a fost întrebată dacă a avut vreo legătură cu fotbalistul, a negat totul. „Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani’, dacă este ziua mea face și el la fel”, a spus atunci blonda.