Actualitateinfo

Ce se întâmplă la Antena 1? Și Mirela Vaida va fi înlocuită de la emisiunea Acces direct

Mirela Vaida a făcut anunțul care i-a șocat pe fanii săi. Vedeta a mărturisit că va fi înlocuită de la emisiunea Acces direct.

Nu este pentru prima dată când Mirela Vaida a fost înlocuită de la emisiunea Acces direct. Ce se întâmplă cu prezentatoarea?

Ce se întâmplă la Antena 1? Și Mirela Vaida va fi înlocuită de la emisiunea Acces direct

În ultima ediție a emisiunii Acces direct pe care o prezintă, Mirela Vaida a anunțat că va fi înlocuită. Care să fie motivul care i-a șocat pe cei care o adoră pe prezentatoare? A obosit și pleacă în vacanț. „De mâine plec într-o mică vacanță de o săptămână și la cârma emisiunii o sa fiu înlocuită de Alexandra Velniciuc. Sărbători liniștite!”, a declarat prezentatoarea.

Cine va fi noua prezentatoare

Mirela Vaida va fi înlocuită de o altă vedetă care e foarte iubită de publicul din România. E vorba de Alexandra Velniciuc, o actriță extrem de cunoscută și talentată. De altfel, blonda a mai lipsit de la Acces direct, atunci când a avut filmări la show-ul Te cunosc de undeva. Cât privește programul de Paște, Antena 1 pregătește ediții speciale ale emisiunilor și va transmite live slujba de Înviere.

A trăit un șoc când a fost atacată în direct

Cu ceva timp în urmă, aceasta a fost atacată în direct de o femeie care a aruncat în ea cu un pietroi de câteva kilograme. „Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus blonda după incidentul petrecut.