Actualitate

Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan. Vedeta a făcut un anunț tulburător

După șase ani de când este în india, Iulia Vântur a dat o veste mult dorită de cei care o iubesc. Ce va face frumoasa blondă?

A decis să se mute în India cu șase ani în urmă pentru a sta cu Salman Khan. Acum, vedeta face un anunț neașteptat.

Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan. Vedeta a făcut un anunț tulburător

Dată fiind situația foarte grea în India datorată coronavirusului, Iulia e extrem de speriată. „Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor.(….) Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”,  a declarat vedeta.

Ce proiect minunat a început cu Salman

Pe de altă parte, aceasta a vorbit și despre un proiect absolut senzațional pe care îl are împreună cu Salman. „Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De câteva zile zile a făcut zeci de milioane de vizualizări.

Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a mai spus vedeta.