Actualitate

Ce se întâmplă între Andreea Bănică și soțul său? Artista e neagră de supărare

Andreea Bănică pare să fie afectată grav de pandemie. Lipsa concertelor și-a pus amprenta pe viața actriței, dar gurile rele spun că nici în mariaj nu îi merge prea bine.

Dacă în fotografiile postate pe rețelele de socializare e veselă și fericită, nu la fel e în viața de zi cu zi. Ce se întâmplă cu căsnicia Andreei Bănică?

Ce se întâmplă între Andreea Bănică și soțul său? Artista e neagră de supărare

Andreea Bănică pare să fie una dintre victimele pandemiei de coronavirus. Vedeta pare mai tristă ca niciodată, dar și abătută și foarte îngrijorată. Cel puțin așa a fost prinsă de paparazzi unei publicații într-un loc de joacă pentru copii. Mai mult, artista părea că are probleme și în căsnicie, ea și Lucian Mitrea stând la distanță unul de celălalt.

Are mari probleme de sănătate

Să fie de vină oare lipsa banilor sau faptul că Andreea a declarat că are probleme de sănătate? “După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele. Iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos.

Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine. Am fost la doctor. Mi s-a prescris tratament. De atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a declarat recent vedeta. Gurile rele spun că nu ar fi prima dacă când cei doi au probleme în căsnicie. Andreea a reușit mereu să-și țină familia de ochii curioșilor și să-și rezolve problemele singură. Rămâne de văzut dacă și acum se va întâmpla la fel.

 

Tags