Actualitate

Ce se întâmplă în familia lui Romică Țociu. Îndrăgitul actor e în culmea fericirii

E petrecere mare în familia actorului Romică Țociu. A desfăcut șampania pentru că i s-a întâmplat un lucru extraordinar.

Romică Țociu nu-și mai încape în piele de bucurie. Actorul se simte în al nouălea cer și a spus tuturor motivul.

Ce se întâmplă în familia lui Romică Țociu. Îndrăgitul actor e în culmea fericirii

A devenit bunic pentru a doua oară și nu e cel mai fericit de pe pământ. Fiul său cel mare, Cătălin, a devenit tatăl unei fetițe senzaționale. Romică Țociu, concurentul îndrăgit al emisiunii Te cunosc de undeva îi mulțumește mereu lui Dumnezeu pentru momentele pe care le trăiește acum. „Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat artistul.

„Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru „Te cunosc de undeva!” gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. În dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a declarat vesel, artistul.

În 2016, soția sa a trecut prin momente grele

Este a doua oară când actorul se simte ca în al nouălea cer. Acesta a devenit bunic pentru prima dată la vârsta de 56 de ani. În anul 2016, acesta a trecut prin momente grele, după ce soția sa, Nicoleta, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Din fericire, aceasta este bine acum, a depășit acest moment, iar familia și prietenii i-au fost alături în acea perioadă deloc plăcute. Acest episod i-a schimbat viața partenerei lui Romică Țociu, care, la rândul său, a devenit terapeut.

 

Tags