Actualitate

Ce se întâmplă cu Ruby? A ajuns ca un schelete

În ultima perioadă, toți cei care o iubesc pe Ruby au constatat că artista este din ce în ce mai slabă. Ce se întâmplă cu vedeta.

În urma unui interviu, Ruby a povestit ce se întâmplă cu ea în ultima perioadă pentru că a slăbit îngrozitor.

Ce se întâmplă cu Ruby? A ajuns ca un schelete

De ce a devenit Ruby atât de slabă în ultima perioadă? Ce are vedeta? Să fie oare vorba de probleme de sănătate? Acesta a dat un interviu în care a vorbit de momentele în care uită pur și simplu să mănânce. Bruneta a spus că în acest moment are 46 de kilograme și mereu slăbește sau se îngrașă cu câte un kilogram două. Dar e foarte stresată ori de câte ori are de filmat un videoclip. De asemenea, ea a spus că se menține pentru că petrece multe ore și la sala de sport.

”Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram – două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc.La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip”, a declarat Ruby pentru Ok Magazine.

Nu are planuri de nuntă și nici nu vrea să facă acum copii

Cât privește relația pe care o are, Ruby se iubește de ani buni cu Robert, însă nici nu se pune problema acum de căsătorie sau de vreun copil. Și asta pentru că ambii parteneri se axează acum pe carieră.

”Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a mai spus vedeta.