Actualitate

Ce se întâmplă cu părul lui Alex Velea? Fanii sunt pur și simplu șocați

Face ce face și șochează din nou. Ce și-a făcut Alex Velea în cap? Ce se întâmplă cu părul său? Fanii au rămas fără cuvinte.

Nu există moment în care ale Velea să nu îi lase pe toți cu gura căscată. Ce se întâmplă acum cu părul vedetei?

Ce se întâmplă cu părul lui Alex Velea? Fanii sunt pur și simplu șocați

Este de nerecunoscut, pentru că și-a făcut o schimbare la care nu s-a așteptat nimeni. Are un nou look, dar unul la care toată lumea a rămas șocată. Sigur că Alex e cunoscut de toată lumea pentru stilul lui nonconformist însă nimeni nu s-a așteptat ca acesta să-și facă părul verde.

Sigur că imediat după această ispravă el a pus fotografii pe contul său de instagram. Pentru a ajunge la o asemenea tunsoare și culoare, vedeta a apelat la ajutorul unui profesionist de la un salon specializat. De parcă culoarea nu ar fi fost de ajuns,Velea și-a făcut și tot felul de desene tribale pe cap de culoare neagră.

Nu ar fi însă pentru prima dată când Velea face schimbări ieșite din comun privind modul în care apare în fața fanilor. Să nu uităm că el a fost de la brunet și blond, la bărbatul cu părul roz sau cel cu șuvițe.

Câte tatuaje are Velea

Cât privește multitudinea de tatuaje, el a declarat în trecut că primul și l-a făcut la vârsta de 20 de ani. Când și-a descoperit pasiunea pentru ele? „De mic, de foarte mic. Aveam nişte prieteni de 14-15 ani care făceau tatuaje, îşi făcuseră ei nişte aparate de tatuat, cu o cerneală specială.

Pot să vă spun că i-am făcut şi eu unuia un tatuaj când eram copil. Pe mână. Trebuia să fie de vreo 12-13 cm, dar a ieşit cât o unghie. Sigur că n-aş mai repeta schema pentru că eram total nepregătit. Am crezut că pot să fac şi eu tatuaje ca prietenii mei, dar n-a fost chiar aşa. Oamenii care tatuau atunci acum sunt campioni în domeniu.”, a spus acesta într-un interviu pentru click.ro.