Actualitate

Ce se întâmplă cu Camelia Mitoșeru după operația pe creier

A avut probleme uriașe de sănătate și a fost obligată să se opereze pe creier. Cum se simte acum Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier cu ceva timp în urmă. Cum se simte acum mama lui Mihai Mitoșeru.

Ce se întâmplă cu Camelia Mitoșeru după operația pe creier

A avut parte de o interveție foarte grea, după ce a fost operată pe creier. În acest moment, aceasta se reface și pare că a scăpat de probleme. ”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru.

M-am dus la domnul profesor cu inima deschisă

De asemenea, Camelia Mitoșeru spune că nu i-a fost frică și s-a dus la medic cu inima deschisă. ”Nu mi-a fost nici teamă, nu mi-am făcut nici griji, dar asta nu înseamnă că după ce am fost la domnul profesor Ciurea, după aceea am fost la încă două spitale, așa, pentru liniștea mea. Am vrut să mă verific pe mine. M-am dus la domnul profesor cu inima deschisă. Luni m-a băgat în operație și nu a avut sânge. Bineînțeles, că Mihai a pus imediat pe Internet și miercuri, 3 februarie, m-a băgat în operație”, a ma spus vedeta. Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la spital în vara anului trecut, după ce a observat că i s-au umflat picioarele foarte mult.

”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.  Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a spus anul trecut Camelia Mitoșeru.