Actualitate

Ce se întâmplă cu băiatul Vioricăi de la Clejani. Cu ce se ocupă Fulgy acum

A fost o perioadă când Fulgy i-a creat multe probleme Vioricăi de la Clejani. Se pare că tânărul s-a schimbat radical.

Să se fi transformat atât de mult Fulgy, fiul Vioricăi de la Clejani? Se pare că da, pentru că acesta și-a făcut emisiune online și fanii sunt în delir.

Ce se întâmplă cu băiatul Vioricăi de la Clejani. Cu ce se ocupă Fulgy acum

Viorica și Ioniță de la Clejani au de ce să fie mândri. Fiul lor, Fulgy, a suferit o transformare radicală. De la scandalurile din anii trecuți, acesta s-a scuturat și a devenit un băiat responsabil, care știe ce vrea de la viață. Acesta și-a făcut propria emisiune online, iar fanilor nu le vine să creadă. Emisiunea cu pricina se numește Moft TV, iar invitații lui Fulgy sunt aleși pe sprânceană.

”Scopul acestui proiect este de a da șansa fiecărui artist să-și arate și calitățile cu adevărat de muzician într-un setup cu echipament profesional, 100% live. Calitățile de artist, opinia, dezbatere de subiecte, planuri de viitor, proiecte frumoase”, a spus tânărul despre emisiunea sa.

Așteptăm un nepot

Dar Fulgy nu se oprește aici. El e extrem de talentat la chitară și a devenit celebru și pe Tik Tok unde le arată tuturor fanilor de ce e în stare. Mai mult decât atât, acesta s-a apucat de sport, făcându-i fericiți pe părinții lui care, acum vor să aibă un nepoțel.

”Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au spus Viorica și Ioniță cu ceva timp în urmă.