Actualitate

Ce s-a întâmplat cu văduva lui Mihai Constantinescu. Din ce trăiește

După ce a trecut prin cele mai grele momente legate de moartea lui Mihai Constantinescu, soția lui a trebuit să se reorienteze.

Ce s-a întâmplat cu văduva lui Mihai Constantinescu. Din ce trăiește

Îl poartă mereu în inimă pe care i-a fost cel mai bun soț și se roagă pentru sufletul său. Ce face acum soția lui Mihai Constantinescu? Cum își câștigă banii acum Simona Secrier? A fost nevoită să se reîntoarcă la meseria sa de bază, cea de economist.

“Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu. (…) Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a declarat aceasta.

Ce i-a spus cântărețul primei sale soții

Mihai Constantinescu a mai fost însă căsătorit odată cu Mihaela Constantinescu. Dar aceasta a rămas în relații foarte bune cu Simona. Ba chiar cântărețul a sunat-o chiar pe Mihaela și i-a vorbit despre moartea sa.

”Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…”, a povestit Mihaela Constantinescu, pentru impact.ro.