Actualitate

Ce s-a întâmplat cu picioarele lui Cătălin Botezatu. Fanii sunt șocați

Unul dintre cei mai iubiți designeri români, Cătălin Botezatu a plecat în Egipt într-o vacanță de cinci stele. Fanii au fost surprinși când au văzut că vedeta avea pedichiura făcută cu ojă neagră.

Ce au în comun Cătălin Botezatu, Johnny Deep și Cristiano Ronaldo? Adoră să-și facă pedichiura și preferă oja neagră.

Ce s-a întâmplat cu picioarele lui Cătălin Botezatu. Fanii sunt șocați

Șarmantul Cătălin Botezatu a plecat în vacanță de vis în Egipt cu prietenii apropiați. Aceștia au închiriat un yacht și au plecat la plimbare pe Marea Roșie, unde s-au delectat cu preparate pentru cele mai fine gusturi. Și bineînțeles, șampania fină a curs din belșug… Cătălin Botezatu le-a arătat și fanilor săi fotografii de pe yacht, iar aceștia au rămas marcați de cum arăta pedichiura designerului. Acesta avea unghiile de la picioare date cu ojă neagră, la fel cum poartă și marii actori Johnny Deep și Cristiano Ronaldo. De altfel, nu e pentru prima dată când Botezatu are o astfel de pedichiură. “E un trend de muuuulţi ani de zile pe care îl poţi vedea la multe vedete!”, a declarat Cătălin Botezatu în urmă cu patru ani.

S-a luptat cu coronavirusul

Cu ceva timp în urmă, designerul s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, se pare că acesta a avut o formă ușoară și s-a făcut bine. „Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva”, a spus Botezatu.