Actualitate

Ce s-a întâmplat cu Mihai Bendeac. A ajuns să bea spirt

A avut mari probleme cu alcoolul, el însuși declarând că într-o zi, după un spectacol, a băut spirt. Ce s-a întâmplat cu Mihai Bendeac.

În dialogul avut cu Ovidiu Ioanițoaia, Mihai Bendeac a uimit românii cu declarația sa. A băut spirt.

Ce s-a întâmplat cu Mihai Bendeac. A ajuns să bea spirt

Chiar dacă băutura sa preferată este whisky-ul, dar a avut momente când a ajuns să bea spirt. „Sunt prea poet, prea artist și în același timp, vă spun sincer că n-aș prea aș avea ce să fac cu banii. Am un anumit stil de viață care nu mă lasă să cheltuiesc. N-am pe ce să dau banii. Mă credeți sau nu mă credeți? Nu călătoresc…

Câștig îndeajuns să-mi permit o sticlă de whisky la două zile, cât beau eu. Ha, ha, ha! (…) În contextul potrivit beau și spirt Mona. Vă spun sincer. Am băut, recunosc! Și n-aveam nici pâine în casă. A fost un eveniment, la un moment dat, când m-am întors de la un spectacol. Întotdeauna, după un spectacol, orice s-ar întâmpla, trebuie să beau. 100-150 de ceva, ca să mă refac. N-aveam nimic în casă, doar spirt!”, a declarat Mihai.

De ce nu se însoară actorul

Chiar dacă este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Bendeac spune că nu are în gând să se căsătorească niciodată. „Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a mai spus actorul.