Actualitate

Ce s-a întâmplat cu Elena Udrea după ce a fost arestată? Oamenii legii au luat decizia!

Ce s-a întâmplat cu Elena Udrea, după ce a fost arestată și comndamnată la 6 ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Elena Udrea a fost prinsă de oamenii legii, după ce a fost condamnată, pe data de 7 aprilie 2022, la șase ani de închisoare, în dosarul ”Gala Bute”. Încă de atunci instanța a anunțat că decizia este una definitivă, iar fostul politician a fost dat în urmărire internațională, la scurt timp după ce condamnarea a fost pronunțată oficial. La nici trei ore după ce autoritățile românești au făcut anunțul, Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria. Iată ce s-a întâmplat cu ea.

Elena Udrea a fost prinsă de autoritățile bulgare, la punctul de trecere a frontierei Kulata, către Grecia. Cu toate acestea, se precizează că fostul politician nu a părăsit în mod ilegal țara, întrucât condamnarea pe care o primise încă nu intrase în vigoare, la momentul respectiv. Din România, iubita lui Adrian Alexandrov, alături de care are și o fetiță, a ieșit pe la Vama Giurgiu.

Advertisment

Ce s-a întâmplat cu Elena Udrea după ce a fost arestată? Oamenii legii au luat decizia!

După ce a fost prinsă în Bulgaria, Elena Udrea va trece printr-un proces de extrădare, iar autoritățile o vor aduce în România pentru a fi audiată de un complet de judecată format din trei judecători. Vedeta va sta o perioadă în arest preventiv, iar decizia, cel puțin deocamdată, poate fi contestată, lucru pe care Elena Udrea are de gând să îl facă, alături de avocatul ei. Se pare că fosta confidentă a lui Traian Băsescu și ex-ministru al Turismului, ea cere ca sentința să fie revocată și să primească o măsură preventivă mai blândă.

Advertisment

Pentru a demonstra că nu își dorește să plece din Bulgaria, blondina a luat o decizie neașteptată și a închiriat un imobil pe teritoriul țării. În ciuda eforturilor sale, judecătorul nu a putut fi convins și a rămas ferm în decizia sa de a o extrăda.

Advertisment
Advertisment