Actualitate

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ștefan Bănică Junior. E dezastru de când nu mai are cântări

Înainte de pandemie, toată lumea îl invidia pe Ștefan Bănică Junior pentru averea sa. Ce s-a întâmplat cu artistul de când nu mai are concerte?

Situația a fost foarte grea pentru Ștefan Bănică Junior de când a venit pandemia. Ce s-a întâmplat cu banii săi?

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ștefan Bănică Junior

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Ștefan Bănică Junior nu mai stă atât de bine la capitolul bani. Deși era renumit pentru conturile sale pline, acesta se pare că a avut probleme de când a venit pandemia de coronavirus. Sursele spun că este pentru prima dată când acesta este în pierdere. Mai mult, artistul are extrem de multe responsabilități pentru că are trei copii, cărora le oferă tot ce au nevoie.

Cântărețul e acționar majoritar la Mabel Concert. Aceasta este compania prin care își ține concertele, iar asociatul este mama sa. Dar acum a ieșit într-o destul de mare pierdere.”Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar neprețuit. Mi-am mutat centru de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine. Și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a declarat artistul.

E foarte fericit că e proaspăt tătic

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor. Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit. Iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă.

Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui. Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să- i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă. Să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, satisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”, a mai spus acesta.