Actualitate

Ce ofertă incredibilă i-a făcut Gabi Bădălău fostei sale soții

Chiar dacă războiul dintre cei doi e departe de a se termina, Gabi Bădălău i-a făcut fostei sale soții o ofertă cu adevărat șocantă.

După ce a fost făcut de râs de fosta sa amantă, Gabi Bădălău a schimbat foaia. Ce ofertă i-a făcut fostei sale soții.

Ce ofertă incredibilă i-a făcut Gabi Bădălău fostei sale soții

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a ajunge la final. Cei doi nu au ajuns deloc la lucruri mai bune și cântăreața vrea să-și revină cât mai repede cu putință. Aceasta a postat pe facebook ce are de gând să facă în continuare și le-a spus fanilor săi că le-a pregătit o mare surpriză. În consecință, fosta soție a lui Gabi Bădălău va lansa o piesă nouă dar și un videoclip pe măsura talentului său.

”O viața fără vise e ca o gradina fără flori! Sfat de la o floare: fii strălucitoare și pozitivă! Ridica-te și tine capul sus. În curând voi lansa cel mai nou videoclip al meu, dar și cea mai frumoasa piesa de dragoste.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pe contul de Instagram.

Vrea să îi cumpere o casă în zona de Nord a Capitalei

Cu puțin timp în urmă, cei doi păreau că s-au împăcat, dar situația s-a schimbat din nou. Însă cei doi au început din nou să se certe ca la ușa cortului și să-și arunce vorbe grele. Mai mult, artista a depus o plângere împotriva fostului partener de viață la Judecătoria Constanța. De data asta, Gabi a bătut în retragere și i-a făcut Claudiei o propunere demnă de luat în seamă. Acesta a spus că vrea să îi cumpere o casă în zona de Nord a Capitalei, dar și o mașină și să plătească taxele școlare copiilor la una dintre cele mai mari instituții de învățământ. Claudia însă nu crede nici o iotă din ce spune fostul bărbat și e convinsă că e doar o vorbă aruncată de ochii lumii.

„Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am prezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru. Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât.

Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru. Probabil copiii când vor crește… sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

 

Tags