Actualitate

Ce-o fi în capul lui? Fulgy vrea să cânte cu Loredana Groza

În fiecare zi Fulgy mai șochează cu câte ceva. Acum fiul lui Ioniță și Viorica de la Clejani vrea să cânte cu Loredana Groza.

Chiar dacă scandalul legat de droguri e în floare, Fulgy pare că nu-i pasă de nimic. Acum, are un alt gând. Vrea să cânte cu Loredana Groza.

Ce-o fi în capul lui? Fulgy vrea să cânte cu Loredana Groza

Fanii lui Fulgy nu mai știu ce să creadă. Acesta surprinde pe toată lumea cu un gând la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Vrea să cânte cu Loredana Groza? Oare de unde i-o fi venit ideea asta? Vrea cumva să se ridice în anumite topuri și, doar dacă se asociază cu un cântăreț de teapa Loredanei, o poate face?

Ca atare, Fulgy i-a trimis urgent un mesaj juratei Next Star. ”Nu studiem si noi ceva @loredanagroza? Promit ca te acompaniez bine de tot @loredanagroza. Un Chopin, Liszt, ceva jazz, am pian Stainway & Son”, este mesajul lui Fulgy pentru Lori. Până în acest moment însă, Loredana nu a spus nimic legat de dorința lui Fulgy.

Ce i-a făcut Nelson Mondialu

În altă ordine de idei, Fulgy spune că îi este frică de Nelson Mondialu. Motivul? Acesta îl terorizează și îl amenință.  „Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialul.”, a scris el pe facebook.

Chiar și așa, Fulgy spune că nu vrea să-i arate lui Nelson că îi este frică de el.  „Cine ești mă tu, ce-ai făcut tu în țara asta? Cine ești?Dacă erai șmecher auzeam de tine, dar eu n-am auzit de tine decât în râsuri, în bătăi de joc. (…) Cum știi tu chestii despre mine de la pripași, așa știu eu chestii despre tine de la șmecheri. Nu mai pune lume să mă sune, vino, mă, tu pe Dudești unde s-a inventat șmecheria. Vino cu mine la interval”, spune băiatul Vioricăi de la Clejani.