Actualitate

Ce meserie are, de fapt, Smiley? Îl cunoști de când e cântăreț, dar el a studiat cu totul alt domeniu!

Smiley a devenit cunoscut în calitate de cântăreț, însă bărbatul are o altă meserie, potrivit studiilor superioare pe care le-a finalizat.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Smiley, pe numele său real Tiberiu Maria, făcea furori la jumătatea anilor 2000 cu trupa Simplu, iar în 2008 a ales să meargă pe propriul drum și nu regretă că a luat această decizie, căci a avut parte de un succes uriaș. Cu toate acestea, este o persoană destul de discretă și nu multe se știu despre viața sa personală. A ajuns să fie un muzician apreciat, dar nu are studii în domeniu, cum au alți cântăreți faimoși din România.

Smiley a absolvit  “Școala Populară de Artă”, de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția de chitară clasică, însă apoi, la facultate, a decis să se concentreze asupra unui alt domeniu. Acum încasează 7.000 de Euro pentru o apariție în cadrul unui eveniment, fapt care se poate datora și facultății pe care Smiley a absolvit-o, căci l-a ajutat să aibă succes în afaceri! Tiberiu Maria și-a dat licența la “Facultatea de Comerț”, de la Academia de Studii Economice din București.

Advertisment

Ce meserie are, de fapt, Smiley? Îl cunoști de când e cântăreț, dar el a studiat cu totul alt domeniu!

„Dacă stăm să analizăm un pic – deși nici măcar eu nu am făcut asta, de-a lungul vremii – cum s-a transformat muzica mea, că nu pot să zic că a evoluat sau involuat, în funcție de vârsta pe care o aveam, de lucrurile pe care le trăiam atunci și de transformările mele ca om, cumva cânt despre ce simt eu, despre valorile în care cred eu… Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd.

Advertisment

Vorba aia pe care o zic «să nu uit să mă joc câteodată» este atât de importantă! Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc. Nu vreau să fiu un model pentru oameni, dar nu aș vrea ca muzica mea să transmită un mesaj greșit”, a dezvăluit Smiley pe canalul de Yotube HappyFish TV.

Advertisment
Advertisment