Actualitate

Ce imagini compromițătoare se ascund în telefonul lui Dani Oțil? Prezentatorul TV face anunțul

Dani Oțil a vorbit despre imaginile compromițătoare din telefonul lui și a dezvăluit reacția pe care ar avea-o dacă acestea ar fi publicate.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Dani Oțil este un prezentator TV de succes și o vedetă extrem de apreciată în România, motiv pentru care trebuie să fie mereu atent la imaginea pe care o are. Deseori, în matinalul de la Antena 1 pe care îl prezintă alături de bunul său amic, Răzvan Simion, realizatorul TV scoate la iveală detalii din viața sa personală, detalii la care, în mod normal, nici telespectatorii și nici internauții nu ar avea acces.

În acest context, manelistul Adrian Minune a povestit că i s-au furat toate bunurile pe care le avea în mașină, printre care se număra și telefonul personal, iar Dani Oțil a comentat situația în stilul său caracteristic. După ce l-a felicitat pe cântprețul de muzică de petrecere pentru cum și-a recuperat lucrurile furate, Dani Oțil a vorbit despre imaginile care se ascund în telefonul său personal.

Advertisment

Ce imagini compromițătoare se ascund în telefonul lui Dani Oțil? Prezentatorul TV face anunțul

„Mie mi-a plăcut cum a explicat Adi Minune cum și-a recuperat telefonul atunci când i-a fost furat, plus suma de 2000 de euro. A dat banii, a dar și în plus pentru profesionalism, dar l-a recuperat.

Advertisment

Daca Adi Minune are poze intrigante în telefon și eu nu, asta mă roade. Eu nu am in telefon poze de care mi-ar fi frică să iasă în spațiul public. Am trei poze cu bebele și cu mă-sa îmbrăcată”, a declarat Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă în fiecare dimineață, alături de Răzvan Simion.

Totodată, nu este prima oară când prezentatorul recunoaște că, în telefon, de când a devenit tătic, majoritatea imaginilor sunt cu fiul său venit pe lume anul trecut, Luca Tiago, semn că nu face parte din categoria vedetelor care au imagini compromițătoare în telefon.

Advertisment
Advertisment