Actualitate

Ce i-a spus Mugur Mihăescu lui Denise Rifai? Câți bani a câștigat cu Vacanța Mare. E incredibil ce a putut spună Garcea

Advertisment
Advertisement

Ce i-a spus Mugur Mihăescu lui Denise Rifai? Câți bani a câștigat cu Vacanța Mare. E incredibil ce a putut spună Garcea

În emisiunea lui Denise Rifai, Mugur Mihăescu a vorbit despre banii câştigaţi cu „Vacanţa Mare”, trupa de umor care făcea ravagii în anii ’90 şi 2000. Sălile de spectacol erau pline, iar contractele TV veneau unul după altul.

Advertisment

Mugur Mihăescu este milionar în euro

Advertisment

„Celebrul „Garcea” nu a dat o sumă exactă, dar a mărturisit faptul că la acea vreme a cheltuit foarte mulți bani și nici nu ținea socoteala foarte atent. Mai mult decât atât, și-a îndeplinit toate visurile în materie de mașini și alte lucruri materiale.

„Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare” au generat zeci de milioane de euro”, a declarat Mugur Mihăescu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

„M-a bătut gândul de o mie de ori…”

„N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine. Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a mai spus „Garcea”.

 

Advertisment
Advertisment