Actualitate

Ce i-a făcut fostul soț Cristinei Spătar. A distrus-o

Divorțul de Alin Ionescu i-a schimbat total viața. Când părea e mai liniștită ca niciodată, i-a s-a întâmplat un lucru trist. Ce i-a făcut fostul soț Cristinei Spătar.

A vrut să plece din țară definitiv, să-și croiască alt drum în viață. Dar fostul soț nu a lăsat-o. Ce i-a făcut acesta Cristinei Spătar.

Ce i-a făcut fostul soț Cristinei Spătar. A distrus-o

Și-a dorit foarte mult să se stabilească în Marea Britanie, unde locuiește sora ei de mult timp, dar și o bună prietenie. Din păcate însă, Cristina Spătar nu și-a putut vedea visul cu ochii, din cauza fostului soț.

„La un moment dat am vrut să o urmez pe prietena mea. Am vrut să plec în Anglia, da, definitiv, pentru că acolo e sora mea. Dar n-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici, în România. Am vrut să plec, da, la un moment dat, dar am rămas și voi rămâne aici”, a declarat Cristina Spătar la emisiunea lui Răzvan și Dani.

Și-a oficial relația cu iubitul mai tânăr cu 21 de ani

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016 după o căsnicie de zece ani. Cei doi au împreună doi copii superbi, Aida și Albert. Cristina a trecut prin momente grele după despărțire, dar a găsit un bărbat care a sprijinit-o enorm. E vorba de iubitul său, cu 21 de ani mai tânăr, Tiberiu Vărzaru. Recent, aceasta și-a și oficializat relația cu acesta.  „După cele întâmplate, acum suflu și în iaurt.

Nu mai cred în bărbați, deși există sentimente profunde între noi. Inelul pe care mi l-a dat nu era de logodnă, cu toate că el zice asta. Dar e o diferență mare de vârstă. Eu peste zece ani o să fiu o băbuță și el o să fie frumos și tânăr. Plus că toată lumea din jurul meu zice că trebuie să termin că el este tânăr, inclusiv pe paginile de socializare.

Lumea te judecă când există o diferență de vârstă. Dar sunt sigură că și cele care mă judecă, dacă ar fi curtate de un bărbat mai tânăr, s-ar simți bine. Mulți îmi zic că de ce nu mi-am ales unul mai în vârstă, dar, na, așa a fost să fie”, a declarat cu puțin timp în urmă, Cristina.