Actualitate

Ce face Smiley în fiecare dimineață de când a devenit tată

Și-a dorit enorm un copil și viața lui s-a schimbat radical. Ce face Smiley în fiecare dimineață de când a devenit tată.

Smiley și Gina Pistol sunt cei mai fericiți părinți. Ce face Smiley în fiecare dimineață de când a devenit tată.

Ce face Smiley în fiecare dimineață de când a devenit tată

A trecut o săptămână de când șarmantul cântăreț Smiley a devenit tată. Acesta este pur și simplu fascinat de fetița lui, pe care el și Gina Pistol au numit-o Josephine și și-a schimbat total viața. E foarte adevărat că cei doi dorm acum doar câteva ore pe noapte, însă nici unul dintre ei nu se plânge. Mai mult, Smiley a și postat pe instagram o fotografie cu o descriere pe măsură. „Așa sunt în fiecare noapte. Nu știu cât o să dorm sau dacă o s-o fac. Iubesc asta!”, a spus artistul. El o ajută mult pe iubita lui, Gina și spune că face orice poate pentru ca cele mai iubite fete ale lui să aibă tot ce își doresc.

Cei doi lucrează excelent în echipă

Nici Gina Pistol nu a stat pe gânduri și își laudă iubitul la orice pas. Aceasta a spus că ei doi fac o echipă extraordinară și se bucură de cele mai incredibile momente din viață. „Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a mai spus cântărețul.