Actualitate

Ce fac vedetele în izolare

În plină pandemie de Coronavirus, vedetele caută diferite modalităţi prin care să alunge monotonia, dar şi să tragă un semnal de alarmă asupra situaţiei curente.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fiecare cetăţean este nevoit să se autoizoleze în propria locuinţă în urma deciziei luate de către Guvern. Situaţia COVID-19 este scăpată de sub control, luând cu asalt România şi făcând numeroase victime.

Cea mai bună variantă pentru a opri răspândirea acestui virus periculos este ca fiecare persoană să respecte noile reguli impuse. Distanţa socială şi petrecerea timpului în casă sunt vitale pentru împiedicarea unei posibile evoluţii a acestei pandemii.

Advertisment

Activităţile din carantină ale vedetelor

Actriţa Olimpia Melinte profită mai mult ca niciodată de perioada aceasta de repaus. Cea mai mare parte din timp o petrece alături de fiul ei, care nu o lasă niciodată să se plictisească. Pentru ea nicio zi nu seamănă cu alta, inventând jocuri sau activităţi şi descoperindu-şi noi pasiuni, precum scrisul.

Advertisment

Lora încă se află în Bali împreună cu iubitul ei, unde aşteaptă veşti cu privire la perioada când se pot întoarce în ţară. Zborurile au fost anulate, iar aceştia sunt nevoiţi să îşi prelungească vacanţa de pe teritoriul asiatic pe o perioadă nedeterminată.

Andreea Marin se foloseşte de statul în casă pentru a se apropia de comunitatea sa prin intermediul unui proiect vizat femeilor. În aceasta perioadă, ea oferă prin transmisii live sfaturi şi secrete de înfrumuseţare şi îngrijire utile în momentele actuale de izolare.

Vedetele trag semnale de alarmă

Cabral este una dintre vedetele care a încercat să evidenţieze importanţa ascultării autorităţilor. El este de părere că unii oameni ar fi mai responsabili dacă li s-ar prezenta locul care îi aşteaptă dacă nu respectă izolarea.

Eva Măruţă, deşi la o vârstă fragedă, a demonstrat că ştie ce este coronavirus şi cât de importantă este igiena. Aflată într-o parcare, în maşină, alături de părinţii ei, i-a sfatuit pe toţi să rămână în izolare până trec aceste momente extrem de grele.

Jojo şi-a rugat fanii să aibă mai multă grijă de ei şi de cei din jur. Acest lucru se poate realiza doar dacă este respectată distanţa socială. Ea recunoaşte că această situaţie o sperie, mai ales când observă încă indiferenţa multor oameni în asemenea momente.

Advertisment
Advertisment