Actualitate

Ce Fac Unii Români Ca Să Scape de Carantină?

În plină pandemie de coronavirus cei care sunt posibili purtători de virus își găsesc tot felul de motive pentru a ieși pe afară

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Este de-a dreptul șocant faptul că unii oamenii recurg la orice pentru a scăpa de carantină Ceea ce este și mai îngrijorător este faptul că aceștia s-ar putea să îmbolnăvească și alte persoane în drumul lor.

Este foarte greu de conceput faptul că unii români sunt total iresponsabili și merg la plimbare cu peștii de acvariu rațe și pisici  pe post de animal de companie.

Advertisment

Românii s-au plimbat cu cele mai bizare animale de companie

În situația în care sunt constrânși să rămână în carantină românii fac orice să scape. Aceștia nu mai țin cont de recomandările aduse de ordonanța militară și implicit de pedepsele impuse.

Advertisment

Se știa deja faptul că românii sunt foarte inventivi dar nu se credea că vor ajunge să facă așa ceva în perioada de criză. Coronavirusul se extinde cu repeziciune în toată lumea. Nu este deloc de glumit atunci când vine vorba despre această bacterie ucigătoare.

Însă românii s-au dovedit și de această dată spontani și extrem de curajoși. Ei au ignorat pur și simplu normele legale atât de clar explicate în ordonanțele militare.

Românii nu sunt speriați de lege

După ce contractele de muncă a unui număr mare de români din Spania și italia au fost suspendate aceștia au invadat pur și simplu România.

Conform legii după ce au trecut de granița aceștia trebuiau să rămână în izolare sau carantină după caz.

Nu au ținut cont de recomandările autorităților și nu au fost deloc speriați de ideea de carantină. Se bazau deja pe diferite motive invocate care i-ar putea ajută să scape.

La început mulți dintre ei au recurs la ideea de abandona mașinile dincolo de granițe. Așa treceau pe jos la frontieră mințind că au fost la cumpărături.

Alții mințeau că vin din altă țară special pentru a nu fi opriți în carantină. Într-un fel sau altul voiau să scape de autorități.

Mulții români care se aflau în carantină au fugit pe geamuri sau au scos ușile din balamale pentru a se elibera. Unii spuneau că nu le plac condițiile oferite și că vor să plece.

Mai mult decât atât, o persoană care se afla în carantină în Ploiești, a ajuns la disperare după o perioada de stat în casa. Acesta a decis să arunce pur și simplu cu bani pe geam.

O altă persoană din Brașov a plecat cu pisica în geantă la plimbare în timp ce altul a luat peștele de acvariu într-o pungă și a plecat în parc. Ciudat dar adevărat.

Advertisment
Advertisment