Actualitate

Ce e rău abia acum urmează. Anunțul făcut de medicul care a prezis coronavirusul în 2017

În următoarea lună, va fi o nenorocire pentru omenire. Ce anunță medicul care a prezis coronavirusul în 2017.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Va fi mult mai rău ca anul trecut. Veste îngrozitoare dată de medicul care a prezis coronavirusul în 2017.

Ce e rău abia acum urmează. Anunțul făcut de medicul care a prezis coronavirusul în 2017

Renumitul medic epidemiolog Michael Osterholm, directorul Centrului pentru Cercetări și Politici pentru Boli Infecțioase din Minessota, dă o veste cumplită. Potrivit acestuia, infectările cu coronavirus vor crește foarte mult în perioada care va urma. Chiar dacă tot mai multă lume se vaccinează. Într-un interviu acordat CNN, el susține că totul se va schimba în următoarele săptămâni, din cauza noilor tulpini. Acestea au apărut atât în Brazilia, cât și în Africa de Sus și Marea Britanie. În acest context, va exploda numărul infectărilor.

Advertisment

Urmează o mare nenorocire

Până în acest moment au fost infectate cu noul coronavirus nu mai puțin de 96 milioane de persoane și au murit două milioane de oameni. Dar abia acum urmează cea mai mare nenorocire, spune medicul Michael Osterholm. „Sunt disperat şi îngrijorat, întrucât în următoarele 6-12 săptămâni vom asista la o situaţie pandemică pe care n-am mai văzut-o până în prezent. Trebuie să-i facem pe oameni să realizeze ce se va întâmpla. Vom vedea o creştere semnificativă a cazurilor. Întrebarea e despre câte cazuri vom vorbi”, a declarat Michael Osterholm pentru CNN.

Advertisment

SUA vor lua măsuri dramatice în ultima perioadă

Potrivit lui Joe Biden, noul președinte al SUA în perioada următoare se vor lua măsuri dramatice. De altfel, acesta spune că vrea să administreze 100 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 în primele 100 de zile de la preluarea mandatului.  Michael Osterholm este cel care a prezis pandemia de COVID în anul 2017, în cartea sa The most lethal threat. De asemenea, medicul a avertizat mult timp că un virus nou se va răspândi în lume. Tot el a spus că va veni o pandemie asemănătoare cu cea din 1918, care a cauzat între 50-100 de milioane de decese la nivel global.

 

Advertisment
Advertisment