Actualitate

Ce avere a avut Bogdan Stanoevici. Visul său cel mare a fost să joace la Hollywood

S-a căsătorit cu o franțuzoaică cu care are un copil. Ce avere a lăsat în urmă Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici a murit cu un mare of: visa să joace la Holywood. Câtă avere a strâns actorul.

Ce avere are Bogdan Stanoevici. Visul său cel mare a fost să joace la Hollywood

Cu puțin timp înainte de Revoluție, Bogdan Stanoevici a părăsit România pentru a se căsători cu o franțuzoaică. Nu pentru că ar fi existat o poveste de dragoste între cei doi, ci pentru că vroia acte legale pentru Franța. „Am plecat din ţară în luna mai a lui 1989. M-am căsătorit cu o franţuzoaică şi am plecat oficial, aşa cum intenţionasem. Asta după ce Radu Beligan îmi interzisese să plec din ţară, la un spectacol în Germania.

De, eu proveneam dintr-o familie divorţată. Visul meu era să joc la Hollwyood. Doar că nu a fost să mi se împlinească. Atunci am decis să plec din România. Am intenţionat să mă stabilesc în Anglia, am dat de o englezoaică, dar nu a mers. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea, care locuia în Franţa. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună şapte ani! Şi după divorţ am păstrat o relaţie frumoasă”, a mărturisit actorul pentru impact.ro. Cei doi au avut împreună un băiat.

Cel mai fraier dintre miniștri

Potrivit unei declarații de avere pe care a depus-o atunci când a fost numit manager al circului de Stat Globus, actorul a avut un Chevrolet pe numele său. Dar și o motocicletă Honda, care data din 2002. Plus 150.000 de lei în conturi. Fost ministru în guvernul Ponta, Bogdan Stanoevici nu și-a cumpărat niciodată casă, locuind cu chirie. De aceea, prietenii îi spuneau că a fost cel mai fraier ministru.

„Prieteni îmi spuneau: Măi, Bogdane, tu eşti cel mai fraier dintre miniştri. Tu cum ai intrat, aşa ai ieşit! Eşti la fel! Nu ai nimic, nu ai şi tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o maşină şi o motocicletă. Răspunsul meu era: da, dar eu când mă uit pe geam nu o fac să văd dacă intră mascaţii în bloc. Eu dorm liniştit”, a povestit acesta.

 

Tags