Actualitate

Ce a pățit Oana Roman de Paște. Cum a fost jignită

Ce s-a întâmplat cu Oana Roman. A avut parte de o mare problemă de Paște, ba chiar a fost și luată peste picior.

A postat pe instagram o fotografie în care a vorbit despre cumva va petrecere Paștele. Dar Oana Roman a avut parte și de momente neplăcute.

Ce a pățit Oana Roman de Paști. Cum a fost jignită

Și-a dorit ca anul acesta să fie o gospodină desăvârșită și, drept urmare, a vopsit ouăle de Paști. Doar că, atunci când a văzut că și-a vopsit mâinile, a cerut sfatul unor fani. Ce i-a făcut o femeie, a fost groaznic.

”Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis.

Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș. Nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a declarat Oana Roman pe InstaStory.

Nu poate uita că de 1 mai a dat mâna cu moartea

Pe de altă parte, Oana spune că nu poate să uite niciodată acel 1 mai când a fost la un pas de moarte. S-a întâmplat acum șapte ani, la două luni după ce a născut. ”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014 .

Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana.”, a menționat fiica lui Petre Roman.