Actualitate

Ce a pățit copilul lui Mircea Badea și Carmen Brumă. Vedeta a fost disperată

Vlăduț este cea mai mare realizare pe care Mircea Badea și Carmen Brumă o au în viață. Din păcate însă, micuțul a avut ceva probleme de sănătate, iar mama s-a speriat îngrozitor.

După o vacanță de vis petrecută în străinătate, fiul lui Mircea Badea și Carmen Brumă a avut probleme serioase de sănătate.

Ce a pățit copilul lui Mircea Badea și Carmen Brumă. Vedeta a fost disperată

În emisiunea lui Dan Capatos, frumoasa Carmen Brumă a explicat tuturor românilor ce fel de mamă este. „Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic. Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, a declarat vedeta.

Ce nenorocire s-a întâmplat după o vacanță petrecută în Dubai

După un concediu frumos, petrecut în trei în Dubai, Vlăduț a avut însă probleme cu sănătatea, iar Carmen s-a pierdut cu firea. „A fost o vacanță, să zicem că reușită, chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toți se gândesc la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a menționat Carmen Brumă.