Actualitateinfo

Ce a făcut Gigi Becali la o lună după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu e în stare de șoc

A trecut o lună de când Aurel Pădureanu, în disperare, i-a cerut lui Gigi Becali să-l ajută cu o casă unde să stea cu fiul său. Acum afaceristul a făcut un gest șocant.

Aurel Pădureanu a rămas pur și simplu fără cuvinte. Ce a făcut Gigi Becali la o lună după moartea Corneliei Catanga.

Ce a făcut Gigi Becali la o lună după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu e în stare de șoc

Cu doar o lună în urmă, când marea cântăreață de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, s-a stins, Aurel Pădureanu a recurs la un gest extrem. L-a rugat pe Gigi Becali să-l ajute cu o casă. Abia acum, Gigi Becali a dat o declarație, surprinzătoare pentru multă lume. “Ceea ce pot să le ofer e un loc la cămin, la cele două cămine pe care le am, unul în Berceni și altul în Ghencea. Mai mult nu am ce să le dau, pentru că nu este treaba mea. În cazul în care ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci poate aș fi făcut un efort să le ofer o casă undeva, dar așa… eu nu am case să le dau”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Aurel Pădureanu locuiește acum într-un apartament al fiicei sale

Chiar dacă a pierdut enorm, Aurel Pădureanu încearcă să se liniștească. În prezent, el și Alexandru locuiesc într-un apartament al uneia dintre fiice. Mulțumesc Lui Dumnezeu, sunt alături de copiii mei și nu am nevoie de nimic. Trebuie să mai treacă foarte mulți ani, ca să avem un Paște liniștit! E greu să dispară cineva care ți-a fost alături 33 de ani.

M-am mutat la fata mea, că ea are un apartament. Nu vreau să mai apelez la nimeni că s-au interpretat alte lucruri, că mă rog de toată lumea, că tun și fulger, că am zis de Becali. Nu e adevărat, eu vreau să îi cer scuze omului ăsta, că nu am obligat pe nimeni cu nimic.

A zis Becali că nu mă cunoaște, că nu o cunoaște nici pe Cornelia… Cum să spui asta, când pe Cornelia o știe toată!? I-am cântat când a cununat-o pe doamna Firea și, în al doilea rând, am cântat la Casa Băneasa timp de 23 de ani. Acolo venea domnul Becali – acum mulți ani- la două, trezi zile, în permanență. Și cum să spună că nu ne cunoaște? Probabil că nu face apel la memorie, dar nu sunt supărat! Îi cer scuze public. Toată viața mie o să îmi pară rău că am apelat la dânsul. Nu am nevoie, nu vreau niciun fel de milostenie de la nimeni.”, a menționat Pădureanu.