Actualitateinfo

Catinca Roman șterge pe jos cu Marius Elisei. Ce spune sora Oanei Roman

N-a mai rezistat și a luat atitudine. Ce spune Catinca Roman despre soțul surorii sale.

Și-a spus părerea despre despărțirea Oanei Roman. Catinca Roman a pus punctul pe I.

Catinca Roman șterge pe jos cu Marius Elisei. Ce spune sora Oanei Roman

Crede că Oana Roman și Marius Elisei nu se vor mai împăca. Catinca Roman a făcut declarații uluitoare pentru click.ro, unde a mărturisit că bărbatul nu era de nasul surorii sale, pentru că o trăgea în jos.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos” , a declarat Catinca Roman.

Cei doi s-au separat la înainte de Crăciun

Cu doar câteva zile înainte de Nașterea Domnului, Oana Roman a scris pe contul său de socializare că s-a despărțit de soțul său. Marius Elisei a plecat de acasă. Sursele spun că acesta s-ar fi dus la o altă femeie, bogată, cu care ar fi comunicat timp de un pe internet. „El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop.

El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au spus atunci surse din anturajul celor doi.

Tags

Close