Actualitate

Catinca Roman nu mai vrea să stea în România. Pleacă definitiv din țară

Nu va mai trece mult timp și va pleca definitiv din țară. De ce a ales Catinca Roman să părăsească România.

Vrea să plece definitiv într-o țară călduroasă. Chiar dacă Catinca Roman spune că acest lucru nu se va întâmpla în scurt timp, face toate planurile.

Catinca Roman nu mai vrea să stea în România. Pleacă definitiv din țară

Sora Oanei Roman spune că s-a gândit mult ce țară să aleagă și a considerat că cea mai ptorrivită ar fi Spania. Așa că până să ajungă acolo, aceasta s-a apucat să învețe bine limba. Dar de ce Spania? Pentru că fiica lui Petre Roman adoră cultura de acolo, dar și căldura.

Voi pleca probabil în doi, trei ani

„A fost o discuție cu cineva în care mi-am exprimat dorința de a pleca la un moment dat din România. Am zis că nu mi-aș dori să îmbătrânesc aici, ci într-o țară puțin mai caldă. Probabil în 2-3 ani. Oricum asta nu este o hotărâre care se ia de pe o zi pe alta, e un lucru care trebuie pregătit.

Mi-aș dori să mă mut în Spania, trebuie să învăț limba. Sunt pe calea de a mă reorienta profesional și indiferent de ce o să se întâmple, eu îmi doresc acest lucru. Am mai trăit în altă țară. Am stat cam 5 ani în Franța, știu cum e acolo. M-am gândit că odată cu vârsta o să conteze și acest lucru, vremea.”, a mai spus Catina Roman pentru Antena Stars.

E țara mea, o iubesc, dar simt că bat pasul pe loc

De ce ales însă Catinca să plece? Dintr-un motiv lesne de înțeles: nu se mai regăsește aici. „Nu mai sunt la prima tinerețe, lucrurile trebuie gândite, trebuie să îmi pregătesc o reconvertire profesională. Nu știu dacă este o tristețe neapărat, este trist să văd ce se întâmplă la noi.

Lucrurile nu mai evoluează. Sistemul medical e așa cum e, odată cu vârsta încep să apară mici problema. E țara mea, o iubesc, de asta am stat aici. Dar simt că se bate pasul pe loc și îmi doresc ca cel puțin în ultima parte a vieții să stau liniștită și relaxată. Nu am discutat în amănunt, dar am fost cam de aceeași părere. Bine, Oana e încă tânără și mai are încă nervi.”, a spus Catinca Roman.