Actualitate

Câți bani va fi obligat să le dea George Burcea fetițelor

Divorțul dintre Andrea Bălan și George Burcea este în plină desfășurare. S-a aflat ce sumă va fi obligat actorul să o plătească fetițelor.

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la concluzia că trebuie să-și crească copiii în liniște, chiar dacă sunt despărțiți. Ce sumă va trebui să le dea actorul copiilor de acum înainte.

Câți bani va fi obligat să le dea George Burcea fetițelor

Ce se mai aude cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea? În acest moment, cea mai mare discuție se leagă de custodie, pentru că artista vrea custodie unică. Iar pentru asta, le-a arătat judecătorilor că are toate condițiile pentru ca fetițele să crească în cele mai bune condiții. Mai mult recent cântăreața a început și șantierul în duplexul pe care îl are cu fostul său iubit, Keo.

Veniturile lui George se ridică la 2700 de lei pe lună

Potrivi fanatik.ro, în acest moment venitul lunar al lui George Burcea se ridică la valoarea de 2700 de lei pe lună. Potrivit legii, asta înseamnă că el va trebui să scoată lunar 900 de lei care vor intra în contul fetițelor. Dar asta nu e tot. În momentul în care procesul de va termina, el va fi obligat să plătească și pensia alimentară retroactiv. Aceasta va fi calculată din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată. E de greu de spus de unde va reuși să facă actorul rost de atâția bani, mai ales că nu  e pentru prima dată când Andreea îi reproșează că nu aduce venituri în casă.