ActualitateSport

Cătălin Zmărăndescu e cel mai fericit bărbat din lume. A devenit tătic de băiat

Are o fetiță superbă, iar acum a devenit tătic de băiat. Cătălin Zmărăndescu nu-și mai încape în piele de fericire.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fostul luptător Cătălin Zmărăndescu e în culmea fericirii. A devenit tătic de băiat.

Cătălin Zmărăndescu e cel mai fericit bărbat din lume. A devenit tătic de băiat

Se consideră o persoană împlinită, mai ales după ce a devenit tătic de băiat. Cei doi mai au o fetiță superbă. Celebrul luptător a explicat că are o familie fericită și împlinită, dar singurele momente sunt atunci când micuțului îi este foame. Dar, a spus acesta, a găsit cele mai bune soluții pentru a împăca pe toată lumea. Băiatul pe care Cătălin Zmărăndescu a venit pe lume pe data de 3 septembrie, la o maternitate din Târgoviște. „Cătălin Jr. este foarte bine. A primit nota 10 la naștere, a avut 4,300 și 50 de cm. E cuminte, mănâncă, doarme. Spre deosebire de Matilda care a fost o răzvrătita din prima zi, a făcut gălăgie ca să zic așa, dar Cătălin a fost foarte cuminte. Momentan, nu știm mai încolo. A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă.

Advertisment

Am aranajat cumva momentul, pentru nu știam cum va reacționa Matilda. Întâi a intrat mama ei în casă, am încercat să o pregătim. Apoi, am intrat eu cu băiețelul și i-am spus „uite, ce ți-a dat tati”. Când l-a văzut pe bebeluș a fost fericită, a fost bine. Însă până l-a văzut la sân, apoi o jumătate oră nu ne-am mai înțeles cu ea. A început să plângă, a fost dezastru”, a declarat fostul luptător.

Advertisment

Fetița merge cu mine, eu îi fac codițele

„Ea fost înțărcata de curând și cred că a fost destul de geloasă, dar am găsit o soluție acum. Când îl pune pe bebe la sân, o pune și pe ea cu capul pe celălalt. Aseară, spre exemplu, când l-am schimbat, s-a comportat foarte bine. L-a ținut în brațe, i-a dat suzeta, l-a iubit.

De ceva timp este peste tot cu mine: doarme cu mine, eu îi fac micul dejun, îi fac coditele, o duc la grădiniță, deci nu prea mai e cu mami. Vedem cum va fi pe viitor. În rest, mă bucur foarte mult, sperăm să fie totul bine, chiar sunt fericit și împlinit acum”, a menționat Cătălin Zmărăndescu pentru Click.

 

Advertisment
Advertisment