Actualitate

Cătălin Moroșanu s-a apucat de cântat! Și-a lansat piesa cu Jador și a rupt youtube-ul!

Noua melodie pe care sportivul Cătălin Moroșanu este senzațională. Succesul bate la ușă.

Nu e nici o glumă. Cătălin Moroșanu s-a apucat de muzică și a dat lovitura decisivă. A lansat-o cu Jador și e fantastic ce s-a întâmplat.

Moroșanu s-a apucat de cântat! Și-a lansat piesa cu Jador și a rupt youtube-ul!

Alături de Jador și Lino Golden, Cătălin Moroșanu a lansat o piesă absolut fantastică, iar fanii au fost în delir. Este pentru a doua oară când acesta cântă, prima data în 2015, colaborând la o altă piesă cu Ruby și Dorian Popa. Piesa pe care sportivul o interpretează alături de Jador se numește Sunt o forță și în doar primele șase ore de la lansare a luat 600.000 de vizualizări. Piesa a fost compusă de Jador iar versurile sunt inspirate din ce a trăit în emisiunea Survivor România. De altfel, el și Moro s-au împrietenit în cadrul acestui show.

Ce studii are Jador

În ceea ce îl privește pe Jador, chiar dacă mulți îl văd doar ca pe un simplu cântăreț, veți fi surprinși ce studii are. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand. (…) Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, a mărturisit artistul cu câțiva ani în urmă. În ceea ce îl privește pe Moroșanu, acesta a declarat în 2019 că a terminat Dreptul și urmează să facă masterul în criminalistică. Am terminat facultatea de Drept, acum fac masterul la Criminalistică. Nu m-am gândit să lucrez ca avocat, dar poate voi profesa în mediul univeristar. Îmi doresc să fiu mentor, în special pentru tineri sportivi care vor să reprezinte România”, mărturisea sportivul.