Actualitate

Cătălin Moroșanu, accidentat grav la Survivor România. Declarație șocantă a șoției sale

Este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România. Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav. Ce se întâmplă cu el.

A adus puncte valoroase echipei sale la Survivor România. Ce face Cătălin Moroșanu de când s-a accidentat la emisiune.

Cătălin Moroșanu, accidentat grav la Survivor România. Declarație șocantă a șoției sale

Este puternic, talentat și mereu aproape de cei care au nevoie. Iar în emisiunea Survivor România s-a depășit pe sine însuși. Din păcate, însă Cătălin Moroșanu, un sportiv extraordinar, care face parte din echipa Faimoșilor, nu a fost lipsit de ghinioane. Acesta a suferit un accident destul de grav, iar soția sa a făcut declarații incendiare. Mai mult, Georgiana Moroșanu spune că este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a soțului său și își dorește să vină acasă întreg.

După cum îl știu, nu se va da bătut cu una, cu două

„Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!

Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”, a declarat Georgiana Moroșanu. Dar Georgiana e supărată pentru faptul că nu poate comunica cu soțul său.

„Cel mai supărător lucru este faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum să luăm legătura. Și, știți ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am mai vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienții, dintre cei care știu ce relație am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut, se uită tare neîncrezători la mine”, a mai spus Georgiana.