Actualitate

Cătălin Botezatu vrea să îi fie naș de cununie Biancăi Drăgușanu. Blonda e fericită cu Gabi Bădălău

Povestea cu Alex Bodi a rămas în urmă. Bianca Drăgușanu e tot mai fericită cu Gabi Bădălău, iar Cătălin Botezatu vrea să le fie naș se cununie.

Nici unul nu recunoaște că ar avea o relație, dar Bianca și Bădălău se iubesc. Cătălin Botezatu vrea să le fie naș.

Cătălin Botezatu vrea să îi fie naș de cununie Biancăi Drăgușanu. Blonda e fericită cu Gabi Bădălău

S-a distrat în Dubai, apoi au petrecut momente de neuitat în Maldive. Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații legate de Gabi Bădălău, iar relația celor doi pare să se închege tot mai mult. Chiar dacă nu a recunoscut că cei doi sunt împreună, Bianca a fost văzută cu mașina lui Bădălău în București. Mai mult, gurile rele spun că ceasul Rolex de la mâna ei, de 50.000 de euro, e un cadou de la actualul iubit. Întebată dacă urmează o căsătorie Bianca a răspuns doar atât: „Om trăi și om vedea. Este problema mea dacă mă înţeleg bine sau nu cu Gabi. Răspunsul OK: sunt fericită”.

Botezatu știe tot despre viața prietenei sale

La rândul său, cel mai bun prieten al Biancăi, Cătălin Botezatu, știe totul despre viața sa. Acesta e fericit că Bianca e iubită și spune că vrea să îi fie naș de cununie. Sursele spun însă că cei doi și-ar fi ales nașii, însă deocamdată totul rămâne secret. Pe de altă parte, fosta soție a lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu se luptă din răsputeri să capete custodia copiilor, dar și o pensie alimentară de 15.000 de euro pe lună. Lucru cu care Gabi nu este și nu va fi niciodată de acord, susținând că nu are bani. „Am primit o hârtie pe mail în care a cerut 15 mii de euro pe lună. Eu consider că doi copii cu scolile plătite de mine, consider că doi copii minori se pot descurca și cu 2-3 mii. Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să-i crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

Tags