Actualitateinfo

Cătălin Botezatu, are mari probleme de sănătate. E la un pas să facă o boală incurabilă

Cel mai iubit designer al românilor, Cătălin Botezatu, trece iar prin momente grele. Acesta e la un pas să facă o boală incurabilă.

Începutul de an l-a prins pe Cătălin Botezatu în Turcia, la medic. Acesta e la un pas să se îmbolnăvească grav.

Cătălin Botezatu, mari probleme de sănătate. E la un pas să facă o boală incurabilă

A ajuns din nou în Turcia, pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu? Designerul a plecat pentru a-și face un nou set de analize. Din păcate, acesta nu a ascultat deloc sfaturile doctorilor, care i-au spus să fie foarte atent la alimentație. Creatorul de modă a luat totul ca pe o glumă, însă medicii i-au dat ultimul avertisment. Dacă nici de data aceasta nu va înțelege, acesta va face diabet.

Mi s-a interzis să mănânc dulciuri

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a declarat Cătălin Botezatu.

A mai fost internat și în luna noiembrie

Cătălin  Botezatu e obligat ca frecvent să-și facă analizele, pentru că în trecut a avut o tumoră și a fost operat. Cu câteva luni, acesta a declarat că se simte foarte obosit, pentru că a lucrat mult prea mult. “Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control”, a spus iubitul designer. Consilierul medical pe care-l are de mulți ani, Eva, speră că acesta va asculta măcar acum ce i-au spus medicii.

 

Tags