Actualitateinfo

Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără cuvinte când a auzit suma dată

Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără cuvinte când a auzit suma dată

Armin Nicoară trăiește o poveste de iubire ca în filme alături de Claudia Puican. De curând, artistul i-a cumpărat iubitei sale vestitul inel de logodnă despre care s-a tot scris în presă. Suma pe care a dat-o tânărul saxofonist a făcut-o pe mama acestuia să încremenească.

De curând, Armin Nicioară și Claudia Puican au luat decizia de a-și expune viața într-un reality show marca Antena Stars, unde minut de minut cei doi sunt filmați indiferent de situație. Camerele, fiind tot timpul după ei, au surprins și momentele tensionate din viața cuplului.

Claudia s-a arătat neumlțumită de aparenta indiferență a lui Armin față de nevoile sale, aducând în discuție o veche poveste care le-a tot dat bătăi de cap: inelul de logodnă.

Cât a costat inelul pe care Armin Nicoară i l-a cumpărat Claudiei Puican

Deși au numai 25 de ani, cei doi au decis să facă pași destul de importanți în viața lor și să se mute împreună. Pe Claudia a neliniștit-o mult timp faptul că Armin nu i-a dat inelul, iar în diverse tabloide apăreau informații și întrebări despre inelul de logodnă pe care Armin nu i-l dăduse.

Advertisement

Pentru că nu mai suporta presiunea venită din partea iubitei, Armin a decis să se ducă direct la un magazin de bijuterii pentru a cumpăra un inel cu totul special, sperând că în acest fel va stinge discuțiile aprinse de acasă.

Cu ajutorul unei profesioniste în bijuterii, Armin a cumpărat un inel cu diamant în valoare de 18.000 de euro, adică 88.560 lei. Băiatul s-a dus la familia lui și a mărturisit gestul făcut, însă nu s-a așteptat la ceea ce a urmat.

Mama sa a fost foarte nemulțumită și i-a spus că s-au grăbit foarte mult, iar când a auzit prețul i-a spus: „Mai puneați câțiva bani și mai bine vă luați o casă”.

Imediat a apărut și tatăl său, Petrică Nicoară, care a rămas uimit de investiția pe care a făcut-o fiul, însă a încercat să aplaneze discuția aprinsă.

Armin Nicoară a devenit unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri. Acesta s-a remarcat datorită talentului său, moștenire de familie.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Acesta a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său. Muzicantul are și o relație pe care nu se sfiește să o expună, tânărul este mândru de iubita sa Claudia Puican, o tânără blondă, pasionată de muzică.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: