Actualitate

Casa Regală cazează persoanele carantinate, în mod gratuit

Casa Regală a României a pus la dispoziția autorităților castelul Peleș persoanelor ce se află în carantină

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Multe surse ne anunță că cel mai frumos castel al patrimoniului românesc, Peleșul, va fi dat spre a caza cât mai multe suflete ce au nevoie de carantină, fie infectate de COVID-19, fie doar contactate și nu au unde sta.

 

Advertisment

Coronavirusul lovește țara, iar sufletele candide ale membrilor familiei regale de România au decis că pot da spre cazare 53 de spații individuale pentru carantinare de pe Domeniile Regale Peleș.

Advertisment

Comunicatele de presă voiesc în legătură cu subiectul de mai sus, iar în final aceștia au parte de prima pagină după mult timp de apus.

Coronavirus

România a fost lovită de teribilul virus în urmâ cu 3 săptămâni, în care numărul pacienților infectați a ajuns la groaznicul număr de 277. 25 dintre aceștia au scăpat, fiind bine, respectiv sănătoși la momentul actual.

Avem pacienți cu acest virus și la secțiile de terapie intensivă (ATI), un număr de 6, dintre care unul este într-o stare precară la spitalul din Craiova, din cauza faptului că acesta avea și alte probleme pulmonare, dinainte de COVID-19.

GCS ne informează în continuare că avem în carantină un număr de 3822 de persoane, iar 33709 sunt izolate la propria reședință.

Specialiștii ne anunță că până în momentul de față au fost efectuate 4973 de teste pentru a afla pozitivitatea sau negativitatea virusului cruncen.

Ce să faci pentru a te proteja de virusul COVID-19:

În primul rând, nu te panica. Panicându-te nu faci nimic, decât îți tulburezi psihicul.

Mai apoi, începe cu regulile esențiale de igienă. Să te dai cât de des cu dezinfectant pe bază de alcool și/ sau cu săpun și apă, de preferat acasă și procedeul să dureze un minim de 20 de secunde sau intervalul unui refren al melodiei tale preferate.

Dacă ieși, ceea ce e preferat să eviți, încearcă să păstrezi o distanță de minim 1 metru de persoanele din jurul tău, deoarece niciodată nu se știe cu ce fel de persoane au avut contact.Inclusiv prin salivă sau mucozități se poate transfera virusul la dumneavoastră de la purtător, dacă acesta a avut noroc.

Virusul se ia și pe cale respiratorie, așa că e de preferat să evitați să vă atingeți fața. Chiar dacă considerați că suntei curat/ dezinfectat, încercați a evita acest lucru, care poate duce foarte ușor la apariția COVID-19.

Cel mai important sfat dat de specialiști este să nu vă administrați medicamente, antibiotice fără prescripția unui doctor.

 

Advertisment
Advertisment